151-onsTWENTSEerf-JuliantienFotografieJF109459

Na jaren te hebben gedroomd van deze plek hebben wij in 2020 onze droom werkelijkheid mogen zien worden. De oude koeienstal is omgebouwd tot een rustieke Bed & Breakfast met 3 2-persoons kamers en een familiekamer tot max. 4 personen boven op de oude hooizolder. Elke kamer met een eigen badkamer, voorzien van wastafel met verwarmde spiegel, toilet en regendouche.

Beneden in de oude stal is de gemeenschappelijke ruimte waar het ontbijt geserveerd wordt. Daar heeft u de beschikking tot een compleet ingerichte keuken met inductie kookplaat, vaatwasser, combimagnetron oven en een zitgedeelte met koffiehoek.

Openslaande tuindeuren geven toegang tot het terras en de beschutte tuin waar u heerlijk kan genieten van de rust en de natuur.

Ons Twentse erf was van oudsher een boerenerf met melkvee. In de schuur was plek voor ongeveer 30 koeien.  Daarnaast werd het land achter de schuur bewerkt en zo werden de koeien voorzien van gras en kuilvoer!

De Hooizolder lag elke winter vol met hooi van eigen land zodat ook de koeien in de winter voldoende te eten hadden. 

Verder staan er op het erf nog diverse oude appel/peren/pruimenbomen en bessenstruiken waar heerlijke jam, taarten en andere lekkernijen van gemaakt kunnen worden.