Culinair

Wilt u genieten van een heerlijke maaltijd, een drankje op het terras of even de voetjes van de vloer? Er zijn tal van gezellige uitgaansmogelijkheden in de buurt waar wij u graag op wijzen.

Cultuur

Twente en Vriezenveen kennen een rijke culturele historie en u kunt het ontdekken en er van genieten. Kom erachter hoe de gemeente is ontstaan en ga op ontdekkingsreis door het prachtige Twente.

Actief

Bent u toch liever wat actiever, dan bent u ook hier aan het juiste adres. Er zijn vele mogelijkheden om uzelf uit te dagen en `s avonds heerlijk moe maar voldaan onderuit in de stoel te zakken. Vraag ons naar de actieve mogelijkheden.

Steden

Wilt u er lekker op uit? Rondom ons Twentse erf zijn mooie, gezellige steden en dorpen om een heerlijk dagje uit te zijn. Historie snuiven, winkelen , uitgaan of een terrasje pakken. Het kan allemaal in de directe omgeving. Met de N36 in de buurt kunt u alle kanten op!

Ontspannen

Dit kan op vele manieren en plekken. Dichtbij of iets verder weg. Bijvoorbeeld actief bij Recreatiepark het Lageveld (10 min. lopen) of in alle rust op de Engbertsdijksvenen (15 min. rijden) of het Wierdense veld (10 min. fietsen)! Of maak een Open Tuinen rondje in de buurt. Ook op ons eigen terrein kunt u heerlijk ontspannen en genieten!
Onderneem, en kom tot rust in de tuin van ons Twentse erf.

Recreatiepark Het Lageveld
De Engbertsdijksvenen
Het Wierdense veld
Tuin op Ons Twentse Erf